Over

Welkom op mijn site, wat fijn dat u interesse toont in de trainingen.

Als (toegepast) psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in het thema agressie. Waar komt agressie vandaan? Waarom zijn mensen agressief? Hoe kun je het beste omgaan met agressie? Welke emoties en gevoelens komen hierbij aan bod? Naar aanleiding van deze vragen heb ik verschillende theoretische modellen bestudeerd en uitgeprobeerd.

Meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen als hoofdagent bij de Politie eenheid Amsterdam. Tijdens mijn werk heb ik veel te maken gehad met verschillende vormen van agressie. Agressie tegen mij persoonlijk gericht, agressie tegen de organisatie maar ook extreme agressie en geweld. In het politiewerk krijg je wekelijks, zo niet dagelijks, te maken met agressief gedrag. Hierdoor heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan en zelf ervaren wat je wel en juist niet moet doen om escalatie te voorkomen. Hoe je het beste kunt omgaan met agressie en hoe je jezelf weerbaar maakt tegen het opkomende geweld, zijn thema`s waarin ik mijzelf heb gespecialiseerd.

Sinds een aantal jaar ben ik, als Inspecteur, docent bij de Politieacademie waar ik agenten in opleiding o.a leer hoe ze in de (harde) politie praktijk effectief kunnen handelen.

Mijn passie ligt in het overbrengen van mijn kennis en ervaringen. Als trainer kan ik uw medewerkers tools aanreiken om weerbaarder te worden en met meer zelfvertrouwen hun werk te doen in de alsmaar harder wordende maatschappij.

Mijn ervaringen uit de praktijk en mijn gezonde dosis humor zorgen voor interactieve trainingen, waarmee de trainees direct actief aan de slag kunnen gaan. 

Wilt u voor uw werknemers een trainer die vanuit passie en ervaring traint. kijk dan verder bij het trainingsaanbod of neem vrijblijvend contact op.

Sherida van Oostwaard.